Vinder af prisen som

Hovedstadens Bedst Anbefalede Murer og Hovedentreprenør siden 2018

Udkradsning og omfugning

Vind og vejr slider på facaden, og med tiden kan fugerne i dit murværk blive nedbrudt. Det giver ikke bare ejendommen et slidt og ærgerligt udseende – beskadigede fuger kan også medføre, at murstenene nedbrydes hurtigere.

Der er altså god grund til at passe godt på dine fuger, og hvis skaden er sket, kan du med fordel få udført en udkradsning og omfugning af dit murværk.

Kontakt os

Godt håndværk

Høj kvalitet

Levering til tiden

Omfugning af murværk

Fugerne i dit murværk har flere funktioner. De binder først og fremmest murstenene sammen og er med til at gøre facaden tæt, og derudover er fugerne en central del af den bærende konstruktion, dine ydervægge er – og derfor er det vigtigt, at du holder et godt øje med dem.

Trænger fugerne på muren til en kærlig hånd?

Fugerne i dit murværk har flere funktioner. De binder først og fremmest murstenene sammen og er med til at gøre facaden tæt, og derudover er fugerne en central del af den bærende konstruktion, dine ydervægge er – og derfor er det vigtigt, at du holder et godt øje med dem.

Det er forholdsvis enkelt at se, hvornår fugerne trænger til en kærlig hånd – nemlig hvis:

  • Dele af fugen af faldet ud
  • Fugerne skaller eller er meget porøse
  • Der er tydelige revner i murværket
  • Murværket er angrebet af murbier

 

Afhængig af problemets omfang kan du reparere fugerne lokalt, eller du kan udføre en komplet omfugning af dit murværk.D

5/5

HVad siger kunderne om os?

Udkradsning og omfugning af murværk hos Murermester K & EL

Oplever du, at dit murværk smuldrer, at fugerne kan skrabes ud med en finger eller at der er tydelige revner i muren – ja, så kan en udkradsning og omfugning være den rette løsning.

Hos Murermester K & EL har vi mange års erfaring med at vurdere omfanget af eventuelle skader og vejlede dig i forhold til både udbedring og forebyggelse fremadrettet. Vi kan hjælpe dig i mål fra start til slut, så du får stoppet den skadelige udvikling, der er i gang – og så du ikke mindst får flotte nye fuger i murværket.

Vi lægger stor vægt på det gode håndværk, og vi garanterer dig et flot og professionelt stykke arbejde afleveret til det aftalte tidspunkt. Med udkradsning og omfugning af murværk hos os får du en løsning, der holder din ejendom sund og stærk i mange år.

HOVEDSTADENS BEDST ANBEFALEDE MURER – HVERT ÅR SIDEN 2018​

Hos Murermester K & EL slår vi os på godt håndværk og god service, og det er ikke bare noget, vi finder på. For hvert år siden 2018 er vi kåret til hovedstadens bedst anbefalede murer og hovedentreprenør, og kundernes anbefalinger taler for sig selv.

Vil du have syn for sagen, så kontakt os endelig for en uforpligtende dialog om fugerne i din ejendom. Vi giver dig gerne et hurtigt overslag, så du har et godt udgangspunkt at indhente tilbud på, og vi udfører opgaver for både private og erhvervskunder.

Og husk – selvom det er i hovedstadsområdet, vi er blevet kåret, så udfører vi murerarbejde i en stor radius fra København. Vi dækker naturligvis Frederiksberg, Valby, Vanløse, Nørrebro, Vesterbro, Amager og Storkøbenhavn generelt – men vi tilbyder også udkradsning og omfugning i henholdsvis Nordsjælland og Sydsjælland.