Vinder af prisen som

Hovedstadens Bedst Anbefalede Murer og Hovedentreprenør siden 2018

El renovering

Overvejer du at bygge til eller bygge om – eller står du overfor en større renovering? Så kan du med fordel tænke el renovering ind i dine planer.

I ældre boliger kan elinstallationerne være så gamle, at de ikke matcher moderne teknologi. Der kan også være ulovlige elinstallationer, som ikke lever op til nutidens standarder, ligesom hele el-systemet ganske enkelt kan være upraktisk og ikke fungere optimalt. Er det aktuelt hos dig, bør du overveje en el renovering.

Kontakt os

Godt håndværk

Høj kvalitet

Levering til tiden

Planlæg el renovering af ejendommen

Gamle, usikre eller ulovlige elinstallationer kan give anledning til bekymringer i hverdagen. En komplet renovering af ejendommes el kan ikke bare fjerne bekymringerne – den kan også give ejendommen et moderne og tidssvarende udtryk.

Dygtige elektrikere står klar til rådgivning og hjælp

Inden du går i gang med din el renovering, kan du med fordel gøre dig nogle tanker om dine behov – for eksempel:

  • Hvilke behov har du nu og her, som ikke må underkendes?
  • Hvilke ønsker har du, som ikke har absolut førsteprioritet?
  • Hvilke fremtidige behov kan der opstå?

Har du svært ved at svare på spørgsmålene, kan en dialog med en autoriseret elektriker være vejen frem – og vi hjælper dig gerne.

5/5

HVad siger kunderne om os?

KOMPLET EL RENOVERING HOS MURERMESTER K OG EL

Trænger elinstallationerne til en kærlig hånd, skal eltavlen skiftes, eller vil du gerne have et mere tidssvarende el-system generelt? Så kan en el renovering af ejendommen være den rette vej at gå.

Hos Murermester K & EL tilbyder vi autoriseret elektrikerarbejde, og vi har mange års erfaring med el renovering. Vi kan vejlede dig på baggrund af den nyeste viden på området, og vi kan føre dine elinstallationer ind i det rette årti, så du opnår et sikkert og velfungerende system.

Vi tror på de gamle dyder, og derfor er godt håndværk, god rådgivning og overholdte aftaler omdrejningspunktet for vores arbejde – og det vil det også være hos dig.

Håndværker.dk Prisen hvert år siden 2018

Som nævnt er det gode håndværk i centrum hos os, og det er ikke bare noget, vi siger. Siden 2018 har vi vundet Håndværker.dk Prisen som hovedstadens bedst anbefalede murer og hovedentreprenør, hvilket giver os sejren hele fem år i træk.

Det er noget, vi er stolte af!

Samtidig er det din garanti for et godt håndværk og ikke mindst for aftaler, der overholdes, samt opgaver, som løses til tiden. Ikke bare i hovedstadsområdet, hvor vi dækker alt fra Frederiksberg, Valby og Amager til Vesterbro, Østerbro og Nørrebro, men også i hele Nordsjælland og Sydsjælland.

Vil du høre mere om dine muligheder for en komplet el renovering af ejendommen, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende dialog. Vi giver dig gerne et overslag på prisen for din ejendom, og hvis interessen er der, kan vi udarbejde et tilbud.