Vinder af prisen som

Hovedstadens Bedst Anbefalede Murer og Hovedentreprenør siden 2018

Nyt badeværelse eller renovering af det gamle

Skal du have etableret et helt nyt badeværelse i et rum, hvor der ikke tidligere har været badeværelse – eller drømmer du om at foretage en renovering af det eksisterende badeværelse? Der kan være mange årsager til ønsket om et nyt badeværelse, men uanset grunden er det en opgave, der kræver fagfolk. Hos Murermester K & EL har vi stor erfaring som hovedentreprenør på både nyt og gammelt badeværelse, og vi kan hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Kontakt os

Godt håndværk

Høj kvalitet

Levering til tiden

Nyt badeværelse med fokus på velvære

Hvor badeværelset tidligere var et rum, der først og fremmest havde en praktisk funktion, er det i dag et velværeværelse. Her skal være plads til afslapning og tid til selvforkælelse, og der er fokus på detaljer såvel som den håndværksmæssige finish.

Det kan være en stor opgave at etablere et nyt badeværelse eller totalrenovere et eksisterende af slagsen, men vi kan hjælpe dig fra start til slut – blandt andet med:

Derudover har vi som nævnt mange års erfaring på området, og det betyder, at vi har et hold af stærke samarbejdspartnere i ryggen, der kan hjælpe med eventuelt tømrer-, vvs- og kloakarbejde. Er der elektriske installationer, der skal installeres eller renoveres, kan vores egen autoriserede elinstallatør klare opgaven

5/5

HVad siger kunderne om os?

Et badeværelse der lever op til alle regler

Når det kommer til badeværelset, er der en række regler, som skal overholdes – blandt andet i forhold til autorisation, ventilation, vådrumssikring og krav til materialer. Det kan føles som en uoverskuelig jungle at sætte sig ind i, men med den rette rådgivning er du sikker på, at dit nye badeværelse overholder alle gældende krav.

Hos Murermester K & EL holder vi os kontinuerligt opdateret på reglementerne, og vi samarbejder udelukkende med autoriserede fagfolk. Med os som din samarbejdspartner kan du derfor være sikker på, at du får et badeværelse, der ned til mindste detalje lever op til reglerne på området. Kvalitet og god service er nemlig fundamentet i vores arbejde.

Håndværker.dk prisen – et kvalitetsstempel på vores arbejde

Det er altid svært at vælge håndværker i et marked, der er fyldt med udbydere. Men hos Murermester K & EL siger vi ikke bare, at vi leverer godt håndværk til tiden – vi gør det rent faktisk!

Du kan få syn for sagen ved at læse vores kunders flotte anbefalinger på håndværker.dk. Der er så mange af slagsen, at vi siden 2018 er blevet kåret til hovedstadens bedst anbefalede murer og hovedentreprenør. En titel vi er uendeligt stolte af.

Drømmer du om et nyt badeværelse, og vil du prøve kræfter med vores arbejde, så skal du endelig kontakte os for en uforpligtende dialog. Vi giver dig gerne et overslag på, hvad et nyt badeværelse koster i din situation, og hvis du ønsker at gå videre med projektet, kan vi udarbejde et specifikt tilbud, så du ved, hvad du har med at gøre.

Og husk i øvrigt – bare fordi vi har vundet prisen i hovedstadsområdet, betyder det ikke, at vi kun dækker Storkøbenhavn. Vi starter gerne bilen og kører til Nordsjælland og Sydsjælland for at hjælpe dig med et nyt badeværelse.