Vinder af prisen som

Hovedstadens Bedst Anbefalede Murer og Hovedentreprenør siden 2018

Professionel service og vedligeholdelse

Løbende service og vedligeholdelse af din ejendom er nødvendigt, hvis bygningen skal fungere optimalt og holde sig flot og stærk i mange år.

Men det kan være et krævende projekt selv at håndtere både service og vedligeholdelse, og derfor tilbyder Murermester K & EL at klare arbejdet for dig. Vi har mange års erfaring med murer- såvel som elektrikerfaget, og det betyder, at vi kan løse langt de fleste opgaver. Skulle der være behov for en anden fagspecialist, har vi et hold af dygtige samarbejdspartnere i ryggen, og vi kan derfor finde præcis den person, du har brug.

Kontakt os

Godt håndværk

Høj kvalitet

Levering til tiden

Erhverv, bolig- og ejerforeninger samt offentlige institutioner

Hos Murermester K & EL er ingen opgave for stor eller lille. Vi møder enhver opgave med engagement og stor professionalisme, og vi kan derfor hjælpe dig, uanset om du administrerer en lang række ejendomme eller blot har en enkelt, der skal have en kærlig hånd i ny og næ.

VI SERVICERER BLANDT ANDET:​

Fordelene ved at investere i en fast samarbejdspartner til service og vedligeholdelse er til at tage og føle på. Først og fremmest har du kun én kontaktperson. Vi sørger for, at din ejendom fungerer, som den skal, og vi finder de respektive håndværkere, hvis vi ikke selv kan løse opgaven. Derudover sparer du ikke kun tid og besvær – du sparer også penge.

Med en samarbejdsaftale får du tilknyttet en murer og elektriker, der kender din ejendom ud og ind. Det betyder, at vi kan løse enhver opgave effektivt og uden svinkeærinder.

5/5

HVad siger kunderne om os?

Håndværk og service i centrum

Det gode håndværk er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Vi sætter en ære i gode materialer og flotte afslutninger, og vi forlader aldrig en opgave, før den er løst.

Med os som din samarbejdspartner i forbindelse med service og vedligeholdelse af din ejendom får du en løsning, der fjerner bekymringerne fra dine skuldre. Vi håndterer enhver opgave fra start til slut, så din bygning kan holde sig sund og stærk i mange år.

Håndværker.dk Prisen – din garanti for et godt arbejde!

Vi ved, at det kan være svært at finde en god samarbejdspartner, man kan stole på. Derfor lægger vi stor vægt på dialog og god kommunikation, og det et noget, vores mange glade kunder har nydt godt af. Faktisk så godt at de igen i år har sikret os sejren som hovedstadens bedst anbefalede murer og hovedentreprenør på Håndværker.dk.

Vil du høre mere om dine muligheder for en aftale om service og vedligeholdelse af din ejendom, skal du endelig kontakte os. Vi dækker alt fra Frederiksberg, Vanløse, Valby og Amager til Vesterbro, Østerbro, Nørrebro – ja, faktisk hele Storkøbenhavn – og vi starter også gerne bilen for at servicere dig, der har en eller flere ejendomme i Nordsjælland eller Sydsjælland.