Vinder af prisen som

Hovedstadens Bedst Anbefalede Murer og Hovedentreprenør siden 2018

AUTORISERET ELINSTALLATØR PÅ SJÆLLAND

Kontakt os

Godt håndværk

Høj kvalitet

Levering til tiden

Som autoriseret elektriker kan vi hos Murermester K & EL løse en lang række el-installationsopgaver på Sjælland. Det kan være, du har en lejlighed eller et hus med ulovlig el, der trænger til en professionel renovering.

Eller at du står overfor et nybyggeri eller en større tilbygning og gerne vil have rådgivning i forbindelse med den optimale elplan.

Måske er det dørtelefonen, der skal serviceres, eller ejendommens elinstallationer der skal gås efter i sømmene.

Årsagerne til at bruge en autoriseret elinstallatør kan være mange, og hos Murermester K & EL kan vi klare det meste – blandt andet:

VI KLARER DET MESTE - BLANDT ANDET

5/5

HVad siger kunderne om os?

PROFESSIONEL MURERMESTER I HUSET

Som vores navn antyder, har vi også en professionel murermester i huset, og det betyder, at vi også kan løse en lang række andre opgaver inden for ovenstående kategorier.

Derudover har vi faste samarbejdspartnere i ryggen – blandt andet VVS, blikkenslager, tømrer etc. – hvis håndværk og kvalitet vi kan stå hundrede procent inde for.

Kort sagt kan vi agere totalentreprenør på din opgave og sikre dig et flot og professionelt resultat fra ende til anden.

Hvorfor vælge Murermester K & Aut. El-Installatør?

Grundtanken hos Murermester K & Aut. El-installatør er, at ingen opgave er for stor eller lille. Vi hjælper gerne med at hænge lampen op over spisebordet, men vi håndterer også den kontinuerlige service og vedligeholdelse af boligforeningens ejendomme. Kort fortalt kan vi løse enhver murer- og elektrikeropgave for både private kunder, offentlige institutioner og erhverv.

Er opgaven relateret til murer- og elektrikerbranchen, udfører vi arbejdet på egen hånd. Rækker den ud over vores fagekspertise, har vi tætte samarbejdspartnere inden for alle andre fag. På den måde kan vi håndtere selv komplekse renoveringer, tilbygninger og nybygninger, og vi garanterer kunden et flot og professionelt resultat.

Fokus på kvalitet og godt håndværk

Håndværker.dk Prisen er et synligt bevis på de to værdier, der fylder i arbejdet hos Murermester K & Aut. El-installatør – nemlig kvalitet og godt håndværk. Vi gør, hvad der skal til – og gerne lidt mere – for at løse enhver opgave til kundens fulde tilfredshed.

Har du brug for en autoriseret elinstallatør, og vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig, så skal du endelig tage kontakt. Vi løser opgaver for private såvel som for erhverv, og vi har altid tid til en snak om dit projekt og et hurtigt overslag.

Vi ser frem til at høre fra dig.