Facaderenovering ved professionel murer

Med tiden kan vind og vejr slide på en ejendoms facade, så den fremstår medtaget og misligholdt. Det kan i sig selv være skæmmende for ejendommens fremtoning, men det kan også nedsætte bygningens isoleringsevne og medføre yderligere skade på bygningen.

Få et uforpligtende tilbud idag

Har du – eller administrerer du – en ejendom, hvor facaden trænger til en kærlig hånd, kan vi hjælpe dig. En facaderenovering kan bringe nyt liv til bygningen og sikre, at facaden holder sig flot og stærk i mange år.

TYPISKE PROBLEMER DER KAN LØSES MED RENOVERING AF FACADEN​

En slidt og medtaget facade kan komme til udtryk på mange forskellige måder, men typiske tegn på, at din ejendom trænger til en udvendig renovering, er blandt andet:

  • Revner i murværket
  • Afskalninger af facadens puds
  • Utidssvarende facade

Alt efter problemet og dets omfang er der en række faktorer at tage hensyn til, når facaden skal renoveres. Det gælder blandt andet ejendommens arkitektoniske fremtoning, fremadrettet vedligeholdelse og budget.

facade1

FACADERENOVERING OG PROFESSIONEL RÅDGIVNING TIL PRIVATE OG ERHVERV​

Der findes mange forskellige metoder til renovering af facade, og det er ikke altid den, du forestiller dig, der er den bedste til din ejendom. På baggrund af mange års erfaring med facaderenovering kan vi rådgive og vejlede dig, inden renoveringen påbegyndes. På den måde finder vi sammen frem til de rette produkter og den bedste teknik til den respektive bygning, så du får en løsning, der er både holdbar og stærk, og som passer til arkitekturen.

Hos Murermester K & EL tilbyder vi facaderenovering til både private boligejere, ejer- og boligforeninger samt erhvervsvirksomheder. Vi står kort sagt til din rådighed, uanset om der er tale om en mindre reparation eller en omfattende renovering af hele facaden.

Få renoveret facaden af hovedstadens bedst anbefalede murer

Det kan lyde som et salgstrick, men overskriften lyver ikke. Gennem de seneste 5 år har vi vundet Håndværker.dk Prisen som hovedstadens bedst anbefalede murer og hovedentreprenør. En pris vi er umådeligt stolte af, og som stadfæster den tilgang, vi har til vores arbejde – nemlig at det skal udføres til perfektion og afleveres til tiden.

Trænger din facade til en renovering, skal du ikke tøve med at kontakte os for en uforpligtende dialog om dine muligheder. Vi giver dig gerne et hurtigt overslag på prisen, og hvis du beslutter dig for at gå med hovedstadens bedste murerfirma, så udarbejder vi gerne et specifikt tilbud til dig.

Selvom Håndværker.dk Prisen går på hovedstadsområdet, hvor vi naturligvis dækker alt fra Frederiksberg, Valby og Amager til Vesterbro, Nørrebro og Østerbro, så udfører vi også facaderenovering i Nordsjælland og Sydsjælland.