Autoriseret elinstallatør til nybyg og tilbyg

Står du overfor et nybyggeri eller en tilbygning, tilbyder Murermester K & EL kompetent og professionelt arbejde med alle elinstallationerne i den nye bygning – og vi kan endda renovere de gamle elinstallationer i samme ombæring, hvis der er behov for det.

Alt arbejde udføres naturligvis af autoriserede elinstallatører, og ingen opgave er for stor eller lille. Vi udfører rutineopgaverne med samme engagement og kvalitet, som vi lægger for dagen, når der er tale om en skræddersyet og omfattende el-løsning.

Få et uforpligtende tilbud idag

Professionel rådgivning ved nybyg og tilbyg

Der er mange lovkrav, der skal overholdes, når du skal implementere elinstallationer i et nybyggeri eller en tilbygning. Det kræver grundig forberedelse, planlægning og ikke mindst de rette materialer – og alt det kan vi hjælpe dig med.

Vi rådgiver blandt andet om:

  • Hvor mange stikkontakter skal du have?
  • Hvor skal kontakterne placeres?
  • Hvilke lampeudtag har du brug – og hvor?
  • Skal du vælge traditionel el eller intelligente løsninger?

Vi tager os tid til at besvare alle dine spørgsmål og hjælper dig med at sammensætte en el-løsning, der matcher dine behov. Både nu og i fremtiden.

ELINSTALLATIONER TIL BÅDE PRIVATE OG ERHVERV

Nybyggeri såvel som tilbygning kan være aktuelt i mange sammenhænge, og hos Murermester K & EL skelner vi ikke mellem kunderne. Det betyder, at vi kan hjælpe med elinstallationerne, uanset om der er tale om en privat bolig, kontorbygning, boligforening eller noget helt fjerde.

Vi udfører alt arbejde, der vedrører elektriske installationer. Fra elvarme og alarmer til stikkontakter og hårde hvidevarer. Og vi gør det med fokus på service, kvalitet og professionel finish, så du – når vi afleverer opgaven – har moderne og tidssvarende elinstallationer, der passer til bygningen og dine behov.

Håndværker.dk Prisen – en rejse vi er stolte af!

Der er ingen tvivl om, at vi hos Murermester K & EL sætter alt ind på at levere en god service og aflevere til tiden – hver gang. Derfor er vi også glade for at se, at vores kunder gang på gang anmelder os med topkarakterer på håndværker.dk.

Faktisk er vi siden 2018 hvert år blev tildelt Håndværker.dk Prisen som hovedstadens bedst anbefalede murer og hovedentreprenør, og det er vi i den grad stolte af.

Vil du føle kvaliteten på egen krop, er du velkommen til at kontakte os for en dialog om elinstallationerne i dit nybyggeri eller din tilbygning. Og husk – vi dækker ikke kun hovedstadsområder som Frederiksberg, Valby, Amager, Vesterbro, Østerbro og Nørrebro, vi kører også gerne til både Nordsjælland og Sydsjælland.