Ejendomsservice for foreninger og virksomheder

Hos Murermester K & EL kan vi stå for den løbende service af alle de elinstallationer, der måtte være i din ejendom. Hvad enten det er en kontorbygning, et lejlighedskompleks, en lager- eller produktionshal eller noget helt fjerde.

Ejendomsservice udføres altid af en autoriseret elinstallatør  så du kan være helt sikker på, at alle gældende lovkrav overholdes til punkt og prikke.

Få et uforpligtende tilbud idag

Spar på udgifterne med ejendomsservice

Når du vælger at tilknytte en fast elektriker til din ejendom, får du en fagperson, der kender bygningen og alle elinstallationerne. Dermed bliver det lettere at udføre effektivt og professionelt arbejde på kortere tid, end hvis du hele tiden ringer efter en ny elektriker. Samtidig sikrer du dig, at alle elinstallationerne altid er opdateret og lovlige.

Vi tilbyder blandt andet følgende ydelser inden for ejendomsservice:

Vi tilbyder blandt andet følgende ydelser inden for ejendomsservice:

Ved løbende vedligeholdelse af ejendommens elinstallationer sikrer du, at elektriciteten altid fungerer optimalt samt forebygger mere omfattende reparationer og/eller udskiftninger.

FRA SMÅ ANDELSFORENINGER TIL STORE BOLIGFORENINGER​

Hos Murermester K & EL tilbyder vi ejendomsservice til alle typer af kunder – fra små andelsforeninger og mindre virksomheder til store bolig- og ejerforeninger.

I kan forvente en professionel og pålidelig samarbejdspartner, der rykker ud på alle tidspunkter af døgnet, hvis det er nødvendigt. Ved du ikke præcis, hvordan en ejendomsserviceaftale kan sammensættes for at imødekomme dine behov, rådgiver vi gerne og kommer med et bud på en professionel løsning, der sikrer et velfungerende el-system i og udenfor ejendommen.

Vores fokus ligger på individuel tilpasning, så du ikke betaler for mere, end du har brug for, og service og kvalitet er naturligvis i højsædet.

Håndværker.dk Prisen – en glædelig anerkendelse af vores arbejde

Hvis der er én ting, vi er stolte af hos Murermester K & EL, så er det alle de gode anbefalinger, vi får af vores kunder. De betyder alverden for os, for det er kundernes tilfredshed, der driver vores arbejde.

De seneste 5 år har vi vundet Håndværker.dk Prisen som den bedst anbefalede murer og hovedentreprenør i hovedstaden, og det varmer ikke bare vores hjerter – det er også din garanti for et veludført stykke arbejde.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan yde god service hos dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi uddyber gerne dine muligheder for ejendomsservice, og hvis du ønsker et specifikt tilbud, kan vi aftale et møde, hvor vi besigtiger den pågældende ejendom.