Vinder af prisen som

Hovedstadens Bedst Anbefalede Murer og Hovedentreprenør siden 2018

Komplet renovering – og kun én kontaktperson

Når boligen skal sættes i stand, er der mange håndværkere, der skal hyres ind på skift. Planlægningen kan i sig selv være udfordrende, for hvornår skal hvilke håndværkere komme, og hvordan samarbejder de respektive fagligheder? En anden udfordring er valget af håndværkere – hvordan sikrer du dig, at alle som én leverer en god kvalitet til tiden?

Kontakt os

Godt håndværk

Høj kvalitet

Levering til tiden

Hos Murermester K & EL kan vi hjælpe dig med din renovering. Hvad enten der er tale om en totalrenovering på grund af tidens tand, eller en renovering der skyldes ændrede behov i boligen.

Med os på sidelinjen får du én kontaktperson, der håndterer alle underleverandører og sørger for, at de rette håndværkere kommer på det rigtige tidspunkt. Du sparer ikke bare tid og besvær – du sparer også penge ved at sikre dig en professionel planlægning.

Totalentreprenør – men vi klarer selv murer- og elektrikerarbejdet

En af vores styrker – og en af de ting vores kunder sætter stor pris på – er, at vi har et stærkt hold af dygtige samarbejdspartnere i ryggen. Vi kender den helt rigtige tømrer til dit projekt, og vi ved nøjagtig, hvilken VVS’er der skal hjælpe med rørene.

Men murerarbejdet – det klarer vi selv, herunder:

 

Derudover har vi vores egen autoriserede elektriker i huset, som kan varetage alt arbejde med elinstallationer under renoveringen.

5/5

HVad siger kunderne om os?

Renovering af store og små opgaver

En komplet renovering af boligen er en stor opgave, der kræver en del arbejdstimer, og dem lægger vi naturligvis hellere end gerne hos dig. Men din renoveringsopgave behøver ikke at være stor, for at vi kan hjælpe – vi klarer også små opgaver.

Vi bidrager desuden gerne med rådgivning og en faglig vurdering helt fra begyndelsen af projektet. Hvilket fundament er der at bygge videre på? Skal noget rives ned, før noget andet kan bygges op? Hvilke muligheder har du for at skabe et moderne og komfortabelt hjem med alt, hvad det indebærer?

Vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, hvor det gode håndværk er i centrum, og vi afleverer altid til aftalt tid. Med Murermester K & EL på holdet er du sikker på en effektiv og professionel renovering af din bolig.

HOVEDSTADENS BEDST ANBEFALEDE MURER OG HOVEDENTREPRENØR

Det er let nok at sige, at man er ”byens bedste”. Men faktisk er det slet ikke noget, vi siger. Det gør vores kunder til gengæld, og derfor har vi siden 2018 vundet Håndværker.dk Prisen for hovedstadens bedst anbefalede murer og hovedentreprenør.

Det er en pris, vi er umådeligt stolte af, og det er samtidig din garanti for et godt og veludført stykke arbejde. Skal du have foretaget en større eller mindre renovering af boligen, håber vi, du vil lade os komme i betragtning til opgaven.

Og husk – vi dækker hele hovedstadsområdet, herunder Valby, Vanløse, Frederiksberg og Amager samt Nørrebro, Østerbro og Vesterbro, men vi starter også gerne bilen for dig, der holder til i Nordsjælland eller Sydsjælland.