sports-car Vi kører i hele København

sketch Klare linjer i byggeprocessen

appointment Overholder alle aftaler

Renovering af badeværelse tilbydes

​​Hos Murermester K ApS tilbyder vi renovering af badeværelse for kunder i Valby, Frederiksberg, Vanløse, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Amager og resten af København. Vi arbejder især for privatpersoner, som ønsker et nyt badeværelse i deres lejlighed eller hus. En renovering af badeværelse behøver ikke at være omfattende, men vi river gerne det gamle ned, hvorpå vi bygger et nyt bad.

Vi har klare linjer ved renovering af badeværelse​

Renovering af badeværelse kan være alt fra udskiftning af fliser og klinker til en totalrenovering med gulvvarme, ny bruseniche og nyt inventar, interiør og sanitet. Vi har et fast samarbejde med en række andre håndværkere såsom VVS-installatører, tømrere og malere.

Vi har klare linjer igennem hele byggeprocessen, og vores tilbud inkluderer altid hele opgaven, således at du undgår ubehagelige situationer med efterregninger. Der kan opstå noget uforudset, som vi ikke er herre over, men det er sjældent.

Vi står ved vores ord, og vi overholder de aftaler, som vi indgår ved renovering af badeværelse. Dertil kommer, at vi elsker at kæle for detaljerne og den afgørende finish, der betyder så meget for det endelige resultat.​

​Få et tilbud på en modernisering af badeværelse​

Hvad koster et nyt badeværelse? Prisen afhænger af m2, omfanget af opgaven samt valg af materialer ved renovering af bad. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud til en god pris på renovering af badeværelse.

Du kan ringe på telefon 22 28 24 50, eller du kan skrive til e-mail: info@murermesterk.dk.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murermester K ApS

Kontakt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4,9 / 5 stjerner ud fra mere end 59 anmeldelser fra Håndværker.dk.

Samarbejdspartnere​

Hoffmann El

"Jeg har flere gange brugt Murermester K, og har altid være tilfreds med både pris og kvalitet. – Kenneth Kjær, Hoffmann Teknik"

Tømrerfirmaet S.M. Bang ApS

"Har af flere omgange benyttet mig af Murermester K. Arbejdet er altid udført yderst tilfredstillende og til tiden. Karem er meget fleksibel ogløsningsorienteret hvilket er en stor fordel når man arbejder sammen.

Karem har været med på helt små samtstørre opgaver, og hver gang har det været en fornøjelse at have Murermester K på opgaven.
Jeg kan varmt anbefale Murermester Kog hans folk.

Micky Hesselberg"