Om OS

Murermester K & EL blev etableret i 2016 med en vision om at tilbyde kunderne god kvalitet, godt håndværk og en service ud over det sædvanlige.

I første omgang var det kun mureropgaverne, der lå i huset, men efterhånden som opgaverne voksede og kunderne blev flere, så vi et behov for selv at kunne udføre flere opgaver uden underleverandører. Her kom elinstallationer ind i billedet, og Murermester K udviklede sig og blev til Murermester K & EL.

Murer og elinstallatør til private, offentlige institutioner og erhverv

Grundtanken hos Murermester K & EL er, at ingen opgave er for stor eller lille. Vi hjælper gerne med at hænge lampen op over spisebordet, men vi håndterer også den kontinuerlige service og vedligeholdelse af boligforeningens ejendomme. Kort fortalt kan vi løse enhver murer- og elektrikeropgave for både private kunder, offentlige institutioner og erhverv.

Er opgaven relateret til murer- og elektrikerbranchen, udfører vi arbejdet på egen hånd. Rækker den ud over vores fagekspertise, har vi tætte samarbejdspartnere inden for alle andre fag. På den måde kan vi håndtere selv komplekse renoveringer, tilbygninger og nybygninger, og vi garanterer kunden et flot og professionelt resultat.

God service som omdrejningspunkt

Det ligger os meget på sinde at give kunderne en god oplevelse, og derfor går vi gerne en ekstra mil eller to for at løse en opgave. Vælger du os som din samarbejdspartner får du ikke bare godt håndværk og høj kvalitet – du får også din opgave løst til tiden.

Det store fokus på service har været til gavn for mange kunder gennem tiden, og til vores store glæde har de igen og igen stemt os ind som vindere af Håndværker.dk Prisen. Siden 2018 er vi løbet med sejren som hovedstadens bedste murer og hovedentreprenør.

Vil du selv have syn for sagen, så tøv ikke med at kontakte os for en snak om dit projekt. Vi dækker hele Storkøbenhavn – fra indre by, Vesterbro, Nørrebro og Østerbro til Frederiksberg, Valby og Vanløse. Og vi tænder også gerne bilen for at hjælpe dig, der har adresse i enten Nordsjælland eller Sydsjælland.