sports-car Vi kører i hele København

sketch Klare linjer i byggeprocessen

appointment Overholder alle aftaler

​Facaderenovering, vedligeholdelse og småreparationer

Hos Murermester K ApS i København har vi stor ekspertise med facaderenovering for kunder på Frederiksberg, Valby, Vanløse, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Amager og omegnen. Vi tilbyder facaderenovering og vedligeholdelse af alle typer af bygninger lige fra villaer til etagebygninger.

Skab et godt indtryk med en facaderenovering​

En velholdt facade giver et godt indtryk af bygningen og dens beboere. Manglende facaderenovering medfører derimod en misligholdt facade og trækker hele ejendommen ned, og man får det indtryk, at ejendommen er faldefærdig, nedslidt og kedelig. Dertil kommer, at murværket kan blive nedbrudt, ligesom fugt og vand kan trænge ind og medføre svamp og andre skader.

Vi tilbyder alle former for facaderenovering lige fra omfugning til reparation af sætningsskader. Det kan også være efterisolering. Der er mange muligheder ved renovering af facade såsom sandblæsning, filtsning, vandskuring, omfugning og maling. Dertil kommer muligheden for skalmuring. Vi sørger naturligvis for det hele, herunder stillads med videre.

Vi har altid klare linjer i vores arbejde, og vores tilbud inkluderer det hele, således du undgår ubehagelige efterregninger. Vi står ved vores ord og overholder vores aftaler. Vi bruger med andre ord al den tid, som opgaven tager.​

Få et uforpligtende tilbud på renovering af facade​

Hvad koster facaderenovering? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på renovering af facade. Vores priser afhænger af m2, materialer og omfanget af eventuelle skader.

Du kan ringe til os på telefon 22 28 24 50 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@murermesterk.dk.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murermester K ApS

Kontakt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4,9 / 5 stjerner ud fra mere end 59 anmeldelser fra Håndværker.dk.

Samarbejdspartnere​

Hoffmann El

"Jeg har flere gange brugt Murermester K, og har altid være tilfreds med både pris og kvalitet. – Kenneth Kjær, Hoffmann Teknik"

Tømrerfirmaet S.M. Bang ApS

"Har af flere omgange benyttet mig af Murermester K. Arbejdet er altid udført yderst tilfredstillende og til tiden. Karem er meget fleksibel ogløsningsorienteret hvilket er en stor fordel når man arbejder sammen.

Karem har været med på helt små samtstørre opgaver, og hver gang har det været en fornøjelse at have Murermester K på opgaven.
Jeg kan varmt anbefale Murermester Kog hans folk.

Micky Hesselberg"